Antena Meniu Search
x

Doctorița Mariana Andrioaie, infectată cu coronavirus, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi

Mariana Andrioaie, medic primar de medicină internă la Spitalul Judeţean Mavromati din Botoşani, este al doilea cadru medical răpus de coronavirus în România.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.04.2020, 11:51

Doctorița făcea gărzi la Spitalul Judeţean din Botoşani
Mariana Andrioaie, al doilea medic răpus de coronavirus în România - Facebook
  • Mariana Andrioaie avea 68 de ani.
  • Doctorița s-a stins în această dimineață, la ora 3.30.

Femeia în vârstă de 68 de ani a murit, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde fusese transferată cu ambulanța miercurea trecută, după ce organismul acesteia nu a mai răspuns la tratamentul care îi era administrat la Botoșani.

"Decesul unui medic (femeie) din Botoșani cu specialitatea medicină internă, 68 ani, contact cu caz confirmat în 23.03. Primele probe pentru cadrul medical au fost recoltate în data de 24.03, iar rezultatul a ieșit negativ.

În data de 19.04, se internează în secția infectioase Botosani, retestată în data de 20.04 cu rezultat pozitiv, transferată la Spitalul de Infectioase Iași în data de 24.04", transmit autoritățile.

Mariana Andrioaie s-a stins în această dimineață, în jurul orei 3.30. Suferea de diabet zaharat și cardiopatie hipertensivă.

Primul deces al unui cadru medical din România din cauza infecției cu noul coronavirus a fost raportat în 7 aprilie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doctorița Mariana Andrioaie, infectată cu coronavirus, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi