Antena Meniu Search
x

Video Marius Budăi, depistat la intrarea în ţară într-o maşină furată. Fostul ministru al Muncii a crezut că e o farsă

Fost ministru al Muncii, depistat într-o maşină furată. E vorba de Marius Budăi care se întorcea din Republica Moldova. La frontieră a aflat că autoturismul în care se afla era înregistrat ca fiind furat în Belgia. Maşina aparţine colegului deputat Dan Constanin Şlincu, care susţine că a cumpărat-o în 2015 de la o persoană din Galaţi, fără să îi ştie istoricul. Contactat de Observator, Marius Budăi spune că iniţial a crezut că e vorba de o farsă şi că nu şi-ar fi imaginat una ca asta. Maşina furată a fost confiscată de autorităţi, aşa că fostul ministru a fost nevoit să cheme pe cineva care să îl ducă acasă.

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 20:51

Vezi și

Deputatul PSD Marius Budăi a declarat duminică seară, după ce a fost oprit împreună cu colegul său, Dan Şlincu, la Punctul de trecere a frontierei de la Sculeni, pentru că mergeau cu o maşină declarată furată, că a crezut iniţial că este o farsă, o glumă. El a precizat că parlamentarul PSD Dan Şlincu, cu care era în autoturism, a cumpărat maşina în 2015 de la o doamnă din Galaţi, iar la un an după ce a înmatriculat-o pe numele lui, a fost declarată furată.

"Am crezut că e o farsă, o glumă. Apreciez stilul de lucru al lucrărilor de la punctul de trecere a frontierei. Au urmat procedurile legale, colegul meu a înaintat actele maşinii", a mai spus Marius Budăi.

Parlamentarul a arătat că i se pare ciudat faptul că maşina a fost declarată furată la un an după ce ea a fost achiziţionată şi înmatriculată în România pe numele deputatului PSD Şlincu. "Colegul a predat maşina, a fost sigilată, noi am chemat altă maşină şi am plecat acasă", a spus Budăi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Marius Budăi, depistat la intrarea în ţară într-o maşină furată. Fostul ministru al Muncii a crezut că e o farsă