Antena Meniu Search
x

Interlopul Stripăru' scapă de arest. Locotenetul lui Clămparu s-a plâns în sala de judecată că a fost lovit la cap în duba de poliție

Interlopul sibian Marius Crăciun, zis şi Stripăru’, a scăpat de arest după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis să îl plaseze sub control judiciar. În sala de judecată, Stripăru s-a plâns că a fost lovit la cap în duba de poliție şi că a fost adus ca pe ”un sac de cartofi”.

de Redactia Observator

la 07.06.2019, 08:39

Interlopul sibian a urlat în sala de judecată că a fost lovit la cap în duba de poliție
Interlopul Stripăru' scapă de arest. Locotenetul lui Clămparu a urlat în sala de judecată că a fost lovit la cap în duba de poliție - adevarul.ro / oradesibiu.ro

Interlopul sibian Marius Crăciun, zis şi Stripăru’, a scăpat de arest după ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis să îl plaseze sub control judiciar. În sala de judecată, Stripăru s-a plâns că a fost lovit la cap în duba de poliție şi că a fost adus ca pe ”un sac de cartofi”.

Marius Crăciun, cunoscut ca fost locotenent al lui Ioan Clămparu, a fost adus miercuri, din arestul IPJ Sibiu, la Curtea de Apel Alba Iulia pentru a fi judecat mandatul de arest preventiv emis pe numele său de către Tribunalul Sibiu.

Stripăru' a fost arestat în 31 mai 2019 pentru infracţiuni de introducere în ţară de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul a contestat mandatul, iar dosarul s-a mutat la Curtea de Apel.

În momentul în care a ajuns în spatele instituţiei din Alba Iulia, pe unde se face accesul persoanelor arestate, după ce a fost dat jos din maşina poliţiei, a declanşat un veritabil scandal şi a acuzat că s-a lovit în timpul deplasării.

Surse neoficiale citate de adevarul.ro susţin că Stripăru s-ar fi lovit la cap, după ce şoferul dubei de poliţie a pus o frână. Vina ar aparţine, însă, interlopului, care a refuzat să îşi pună centura de siguranţă. A fost chemată o salvare care l-a transportat pe Crăciun, sub paza poliţiei, la serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean. După ce a primit tratamentul de rigoare, interlopul sibian a fost adus la instanţa de judecată, unde magistraţii i-au anulat mandatul de arest preventiv şi au decis să îl plaseze sub control judiciar. 

Cine este Marius Crăciun, zis şi Stripăru'

Marius Crăciun, fost luptător de kick-box, a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării ”Lenis”, care a terorizat Sibiul în perioada 2007 – 2009.

Crăciun a fost condamnat în acest dosar la un total de 37 de ani de închisoare pentru 15 infracţiuni. Cele mai mari pedepse, de câte 7 ani închisoare, au fost aplicate pentru aderare şi constituire grup infracţional organizat şi lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, acesta a primit câte 2 ani după gratii pentru 6 fapte de şantaj.

Alte infracţiuni reţinute în sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, port fără drept al cuţitului în public. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlopul Stripăru' scapă de arest. Locotenetul lui Clămparu s-a plâns în sala de judecată că a fost lovit la cap în duba de poliție