Antena Meniu Search
x

Marş de solidaritate cu Palestina la Bucureşti. Oamenii au adus coroane de flori în memoria victimelor ucise în război

Război Israel - Hamas. Aproape 1.000 de persoane participă astăzi la un marş de solidaritate pentru Palestina în Capitală. Oamenii au adus pancarte pe care scrie "Opriţi războiul!", "Opriţi genocidul", "Jos ocupaţia!", "Jos Israel", "Libertate! Vrem dreptate!" şi "Palestina liberă" şi cer încetarea războiului.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 16:33

Marş de solidaritate cu Palestina la Bucureşti. Oamenii au adus coroane de flori în memoria victimelor ucise în război
Marş de solidaritate cu Palestina la Bucureşti. Oamenii au adus coroane de flori în memoria victimelor ucise în război - Shutterstock, news.ro

Participanţii la marşul de solidaritate s-au adunat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, începând cu ora 12:30, iar puţin după ora 13:00 au depus, la monumentul dedicat eroilor Revoluţiei de la 1989 din România o coroană de flori în memoria palestinienilor care au murit în conflictul declanşat luna trecută, potrivit news.ro.

Oamenii au venit cu pancarte pe care au scris mesaje de susţinere pentru Palestina 

Aceştia au dus cu ei pancarte cu mesaje scrise în limbile română sau engleză, precum "Poporul palestinian cere încetarea ocupaţiei", "Un Holocaust nu-l justifică pe altul" sau "Opriţi masacrul inocenţilor!".

Susţinătorii Palestinei reclamă că Israelul „omoară copii, femei, fără milă”, iar aceasta nu ar fi, în opinia lor, prima astfel de acţiune si spunând că este vorba despre „un serial” de evenimente împotriva palestinienilor.

Pe acelaşi subiect

"Să se termine acest măcel"

"Noi ne rugăm cu toţi, de aici, să fie ultimul episod din acest serial, să se termine acest măcel. Să fie pace pentru toţi, ne-am săturat de războaie! Noi nu spunem bună ziua, sau bună seara, sau good morning sau good evening, spunem Salam Alaikum, să fie pace, acesta este salutul nostru", a spus unul dintre protestatari. 

La ora transmiteri acestei ştiri protestatarii faţă de război se îndreaptă către parcul Izvor. Coloana de manifestanţi este flancată de jandarmi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Marş de solidaritate cu Palestina la Bucureşti. Oamenii au adus coroane de flori în memoria victimelor ucise în război