Antena Meniu Search
x

Martor al tragediei din staţia de metrou Dristor: "Mai mulţi tineri au început să ţipe când metroul intra în staţie. A fost un ţipăt disperat" (Video)

Un martor al tragediei din staţia de metrou Dristor a declarat la un post de televiziune că a asistat la momente teribile.

Un martor al tragediei din staţia de metrou Dristor a declarat la un post de televiziune că a asistat la momente teribile. Femeia a povestit că mai mulţi tineri au început să ţipe când metroul a intrat în staţie.

"Eram în staţie. Nu era foarte aglomerat, la Dristor 1, veneam de la Dristor 2. Stăteam de vorbă cu cineva în momentul în care un grup de tineri a început să ţipe când intra metroul în staţie.

Un ţipăt disperat. Vreme de 10 minute lumea a fost buluc pe victimă. Am sunat la ambulanţă. Vreme de 10 minute, mi s-a părut incredibil să filmezi o scenă din asta cu telefonul.

Este incredibil că Metrorex nu a intervenit imediat şi că, timp de 10 minute, oamenii au stat grămadă pe victimă", a declarat femeia la Realitatea TV. 

Reamintim că o tânără de 25 de ani a murit în stația de metrou Dristor 1, după ce a fost împinsă pe șinele de tren de o femeie.

Aceeași femeie, spun polițiștii, a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reușit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Presupusa cruminală a fost prinsă de poliţie şi reţinută pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Martor al tragediei din staţia de metrou Dristor: "Mai mulţi tineri au început să ţipe când metroul intra în staţie. A fost un ţipăt disperat" (Video)