Antena Meniu Search
x

Martori îngroziți la accidentul cu trei morți din Cluj. Mama șoferului vinovat, aruncată prin podea: "Volanul s-a desprins" (video)

Martorii accidentului cu trei morți din Cluj au fost îngroziți când au văzut cum arată mașina și unde erau victimele. Mama șoferului vinovat a fost aruncată prin podeaua autoturismului rupt în bucăți. "Volanul s-a desprins", spune unul dintre oamenii care au ajuns acolo printre primii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.07.2020, 08:36

Mama lui Dănuț a fost proiectată prin podea, mașina s-a rupt în două Vezi și
  • Dănuț avea 20 de ani și permis de conducere din februarie.
  • El și prinții lui au murit pe loc în accident.

Un accident grav de circulatie s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, pe centura Vâlcele-Apahida. Un autoturism Opel în care erau trei persoane a intrat într-un TIR și a fost aruncat în afara șoselei, fiind efectiv strivit. Toți cei trei oameni din autoturism au murit înainte de venirea echipajelor de salvare. Erau doi părinți și fiul lor de 20 de ani.

Danuț avea permis luat în luna februarie și viteza a fost principala cauză a tragediei, el intrând pe contrasens cu mașina, direct într-un TIR. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul Opel condus de tânăr s-a rupt în mai multe bucăți și a ajuns pe sensul celălalt de mers, în canalul de scurgere de pe marginea șoselei.

Mama șoferului, care era pe bancheta din spate, a fost aruncată efectiv prin podeaua ruptă la impact, în afara mașinii. Volanul a fost desprins și el din bord și aruncat lângă autoturism.

Martorii s-au îngrozit când au văzut cum arăta locul accidentului, cu bucăți din autoturism împrăștiate peste tot, cu Dănuț și tatăl lui încarcerați și cu mama șoferului în șanț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Martori îngroziți la accidentul cu trei morți din Cluj. Mama șoferului vinovat, aruncată prin podea: "Volanul s-a desprins" (video)