Antena Meniu Search
x

Mărturia sfâşietoare, cu ochii în lacrimi, a bunicului Luizei: 'Îmi e dor de ea, de ochii ei'

Cu ochii în lacrimi şi cu speranţa că o va revedea, bunicul Luizei, fata dispărută în aprilie, în Caracal, a povestit că îi este dor de Luiza, dar şi cum au fost primele zile după ce nepoata lui a dispărut.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.08.2019, 16:02

Vezi și

Cu ochii în lacrimi şi cu speranţa că o va revedea, bunicul Luizei, fata dispărută în aprilie, în Caracal, a povestit că îi este dor de Luiza, dar şi cum au fost primele zile după ce nepoata lui a dispărut.

'Îmi e dor de ea, mi-e dor de ochii ei. N-aţi cunoscut-o că dacă o cunoşteaţi... Era imposibil să nu o placă cineva. Avea ceva deosebit în ea', a spus bunicul Luizei cu ochii în lacrimi.

Bănuit că ar fi fost implicat în dispariţia fetei, testat cu detectorul de minciuni şi ignorat de poliţiştii care erau obligaţi să o găsească pe Luiza, bunicul fetei a explicat cum a fost sunat de doi bărbaţi diferiţi, în zilele de după dispariţia fetei.

'A doua zi după dispariţie, pe 15 aprilie, pe la 08.30 - 09.00, am primit un apel pe telefon. Mi-a zis: Sunteţi bunicul Mihaelei? Noi i-am spus doar Luiza şi o alintam Lulu. Nu i-am spus niciodată Mihaela.

Pe acelaşi subiect

Am întrebat ce s-a întâmplat cu ea şi mi-a spus că la insistenţele unei bune prietene nu mai vrea să vină acasă. Am cerut-o la telefon şi mi-a zis că nu vrea să vorbească cu mine. Am întrebat cine sunteţi şi mi-a închis telefonul', a declarat bunicul Luizei.

Bunicul a precizat că un alt bărbat l-a sunat vineri, pe 19 aprilie, la ora 12.30 - 13.00.

'Prima voce era o voce mai tânără, de până în 30 de ani. A doua voce nu a mai fost aceeaşi. A fost o voce mai în vârstă. Aproximativ 50 - 60 de ani. A fost un telefon scurt. Mi-a zis: Nu vă faceţi probleme, copiii sunt bine şi au ajuns cu bine în Elveţia. A închis, apoi eu am sunat înapoi şi nu m-a mai sunat nimeni. Erau două numere diferite', a povestit bunicul fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mărturia sfâşietoare, cu ochii în lacrimi, a bunicului Luizei: 'Îmi e dor de ea, de ochii ei'