Antena Meniu Search
x

Mărturia mamei copiilor bătuţi cu sălbăticie de tată la Galaţi: 'A mai omorât un om, a făcut puşcărie'

Mama celor doi copii bătuţi cu sălbăticie de propriul tată, la Galaţi, a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre monstrul alături de care a trăit timp de opt ani, dar şi despre ce se va întâmpla cu cei doi copii.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.04.2019, 12:16

Vezi și

Mama celor doi copii bătuţi cu sălbăticie de propriul tată, la Galaţi, a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre monstrul alături de care a trăit timp de opt ani, dar şi despre ce se va întâmpla cu cei doi copii.

Femeia, care se află în prezent în Marea Britanie, acolo unde a plecat din cauza bătăilor primite de la bărbatul în vârstă de 41 de ani, a povestit că a avut o relaţie de opt ani cu tatăl copiilor.

Tânăra a explicat că bărbatul a filmat momentul oribil în care i-a agresat cu sălbăticie pe cei doi copii şi apoi i-a trimis imaginile pentru a se răzbuna pe ea.

Mai mult, mama copiilor a precizat că bărbatul este foarte violent şi chiar a fost condamnat la închisoare pentru că ar fi omorât o femeie.

Pe acelaşi subiect

Mama copiilor (MC): Duminică ajung în ţară ca să-mi iau copiii.

Reporter: O să-i luaţi cu dumneavoastră în Anglia?

MC: O să stau în România dacă îi iau, nu-i problemă.

Reporter: Veţi mai sta în aceeaşi localitate sau vă gândiţi să mergeţi în altă parte?

MC: Nu, nu, nu, stau în altă parte. Nu. Stau la mama mea, care trăieşte în România cu tatăl meu vitreg. Nu-i o problemă pentru că băiatul până la doi ani a stat la ei.

MC: Nu pot să zic că ştiam că se întâmplă. Era foarte violent cu mine, nu dădea în ei, nu dădea în ei înainte, doar ţipa sau aşa o palmă, dar în halul ăsta nu. În mine, da.. Era foarte violent, dar cu copiii nu. Am multe poze cum mă lovea, m-a tăiat, am fost internată, am fost la urgenţe.

Reporter: Când aţi plecat din ţară?

MC: Pe 17 februarie. Nu am putut să mai rezist.

Reporter: Şi copiii cum i-aţi lăsat. ştiind că e atât de violent?

MC: Am depus plângere, am depus plângere la poliţie, am depus plângere la procuratură. Nu s-a luat în considerare nimic. I-am zis să ducă copiii, poliţia să ia copiii să-i ducă la mama mea. Nu a fost de acord. Poliţia nu făcea nimic! Ce să fac? Cum puteam să ajut? El mă ameninţa mereu. De exemplu, şi acum mi-a trimis mesaj. Ştie unde sunt, de ce am făcut aşa ceva, unde s-a ajuns. Mai mult mă ameninţa, dar când îl blocam, că blocam numerele, se ştergeau toate mesajele.

MC: Nu aş crede că poate să se îndrepte! Nu aş crede că poate să devină o altă persoană pentru că el a mai făcut aşa ceva şi l-am crezut. El a mai făcut puşcărie, a mai omorât o persoană. Tot aşa a mai fost însurat şi pe mama la femeia aia a omorât-o! L-am crezut pe el că a zis că nu este adevărat, dar la câte bătăi îmi dădea acum stau şi mă gândesc că este adevărat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mărturia mamei copiilor bătuţi cu sălbăticie de tată la Galaţi: 'A mai omorât un om, a făcut puşcărie'