Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mărturisiri emoţionante ale voluntarilor care l-au găsit pe copilul dispărut în Mureş: "Zicea: nu mai ştiam încotro să mă duc"

Căutări dramatice în Mureş! Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari au plecat pe urmele unui copil de 13 ani, dat dispărut în timpul unei excursii din programul Şcoala Altfel, într-o zonă plină cu sălbăticiuni. Părinţii au trecut prin emoţii mari timp de şase ore, până când echipele de salvare i-au anunţat că băiatul a fost găsit şi este în siguranţă. 

de Sorin Tanţoş

la 23.10.2024 , 19:35

Băiatul de clasa a VII-a a fost găsit la 10 kilometri distanţă de Sovata, unde era cazat împreună cu colegii. După ce s-a liniştit, a povestit că s-a îndepărtat de grup în timpul unor jocuri în natură şi s-a rătăcit în pădure. Când şi-au dat seama că lipseşte, profesorii au alertat autorităţile. 

Mărturisiri emoţionante ale voluntarilor

Băiatul a fost căutat de peste 350 de oameni. Dacă se înnopta, risca să moară de frig, pentru că în pădurile din zonă temperaturile coboară acum la minus două grade Celsius. Autorităţile au trimis şi un mesaj RO Alert.

Vezi și

În cele din urmă, elevul a fost găsit în pădure de doi motocicliști membri ai echipelor de căutare. 

Pe acelaşi subiect

"Mergea pe drum către culme. Era dezorientat, dar s-a bucurat când l-au găsit", a declarat unul dintre salvatori.

"Era foarte obosit şi flămând şi zicea: păi, aici m-am plimbat, nu mai ştiam încotro să mă duc. Dacă mergea mai departe nu ştiu dacă îl mai găseam", a declarat Biro Laszlo - Salvamont Mureș.

Polițiştii au început o anchetă şi i-au audiat pe profesori şi pe însoţitorii grupului şcolar. 

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Evenimente » Mărturisiri emoţionante ale voluntarilor care l-au găsit pe copilul dispărut în Mureş: "Zicea: nu mai ştiam încotro să mă duc"