Antena Meniu Search
x

Mărturisirile teribile ale victimelor care au scăpat ca prin minune din accidentul din Braşov, soldat cu trei morţi

Două dintre victime şi-au pierdut viaţa pe loc. Aveau 30 şi 35 de ani. O femeie a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la spital, cu răni grave.

Vezi și

Două dintre victime şi-au pierdut viaţa pe loc. Aveau 30 şi 35 de ani. O femeie a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la spital, cu răni grave. Totul s-a produs după ce un şofer a intrat pe contrasens pe şoseaua lipsită de parapete şi a lovit frontal o maşină care circula regulamentar.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 17.30, iar pentru salvatori, misiunea a fost una contracronometru. Însă cei doi tineri, de 30 şi 35 de ani, nu au avut nicio şansă. Au pierit pe loc. Autoturismul în care călătoreau pe locurile din spate s-a răsturnat, partea din spate s-a dezintegrat, iar ei au fost aruncaţi de pe banchetă direct pe şosea.

La volanul maşinii devenită morman de fire era un bărbat de 65 de ani. Acesta ar fi intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. Cei doi pasageri nevinovaţi au scăpat ca prin minune cu răni uşoare. Centurile de siguranță și airbag-urile le-au salvat viața.

El a pătruns pe sensul opus. Dintr-o dată, atât am văzut, o maşină roşie, şi apoi nu am mai văzut nimic, au povestit victimele care au scăpat cu viaţă.

Şoferul care ar fi provocat tragedia a fost scos de pompierii de la Descarcerare. Medicii s-au chinuit minute în şir să îl salveze. În zadar, însă. S-a stins şi el în scurt timp.

O altă femeie de 55 de ani a scăpat cu viaţă din maşina în care au pierit trei suflete. Este însă rănită grav. A fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la spital.

Din primele informaţii, şoferul care ar fi provocat accidentul ar fi pierdut controlul volanului după ce ar fi derapat pe pietrişul de pe marginea şoselei. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Mărturisirile teribile ale victimelor care au scăpat ca prin minune din accidentul din Braşov, soldat cu trei morţi