Antena Meniu Search
x

Maşină căzută în Dunăre, la Caraş-Severin. Patru persoane ar fi la bord, printre care şi un COPIL

Un echipaj de scafandri au pornit în misiune în comuna Coronini din judeţul Caras-Severin, pentru salvarea a 4 persoane ce au căzut cu autoturismul în Dunăre.

Un echipaj de scafandri a pornit într-o misiune de salvare în comuna Coronini din judeţul Caras-Severin, pentru salvarea a 4 persoane ce au căzut cu autoturismul în Dunăre.

UPDATE 15:00 Victima care a scăpat el pare să fie şoferul, iar o parte dintre cei aflati din masina se pare ca erau autostopisti. Maşina a fost localizată, un elicopter solicitat a fost solicitat la intervenţie.

Potrivit primelor informaţii, în maşina căzută în fluviu au fost 5 persoane, însă unul dintre oameni a reusit să iasă la mal. Martorul a comunicat autorităţilor că la bordul autoturismului au mai ramas 3 adulti si un copil.

'Un apel la 112, primit la ora 11:44, semnala că pe raza localităţii Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal se pare că în autoturism se mai găsesc patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil', a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, pentru Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Maşină căzută în Dunăre, la Caraş-Severin. Patru persoane ar fi la bord, printre care şi un COPIL