Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină de pompieri, implicată într-un grav accident rutier! Patru pompieri au fost răniţi şi au ajuns la spital - VIDEO

Patru pompieri au fost răniţi, în această dimineaţă, în urma unui grav accident rutier în care a fost implicată o autospecială de stingere.

de Redactia Observator

la 05.10.2017 , 08:50

Patru pompieri au fost răniţi, în această dimineaţă, în urma unui grav accident rutier în care a fost implicată o autospecială de stingere.

Totul s-a întâmplat în Piteşti, după ce un apel la numărul unic de urgenţă 112 a sesizat că un magazin din oraş a luat foc. În timp ce se deplasau la intervenţie, pompierii aflaţi într-o autospecială au fost răniţi după ce, într-o curbă, maşina s-a răsturnat.

Martorii au sunat la 112, iar la locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe. Pompierii răniţi au primit primele îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii medicale.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Maşină de pompieri, implicată într-un grav accident rutier! Patru pompieri au fost răniţi şi au ajuns la spital - VIDEO