Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Maşină făcută zob, lângă Timişoara, după ce o şoferiţă începătoare a intrat în faţa trenului. O pasageră grav rănită, în urma impactului violent

O şoferiţă de 19 ani a provocat un grav accident la o trecere cu calea ferată, în apropiere de Timişoara. Tânăra care mai avea în maşină doi pasageri s-a avântat pe linii în faţa unui tren. În urma impactului o pasageră în vârstă de 65 de ani a fost grav rănită. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 17.04.2023 , 13:49

Neatenţia şi lipsa de experienţă şi-au spus cuvântul. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11. Şoferiţa de 19 ani a ignorat Crucea Sfântului Andrei şi s-a trezit pe linia de cale ferată. Totul s-a întâmplat mult prea din scurt, aşa că mecanicul nu a mai putut evita impactul.

Trei oameni din autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o femeie de 65 de ani a fost transportată la spital.

Şoferiţa şi mecanicul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând valori negative. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Maşină făcută zob, lângă Timişoara, după ce o şoferiţă începătoare a intrat în faţa trenului. O pasageră grav rănită, în urma impactului violent