Antena Meniu Search
x

Video Maşină în flăcări, la câţiva metri de un bloc din Bucureşti, şoferul a dispărut. Focul s-a extins la alte trei maşini

Circulaţia s-a întrerupt, naptea trecută, pe o stradă din Capitală, după ce o maşină a luat foc pe marginea drumului, la câţiva metri de un bloc de locuinţe. În timp ce unii şoferi încercau să dea cu spatele, alţii se chinuiau să stingă flăcările, până la sosirea pompierilor.

de Redactia Observator

la 15.05.2021, 10:16

Vezi și

Focul s-a extins, însă, rapid, la alte trei maşini parcate în zonă. Şoferul autoturismului de la care a pornit totul nu este de găsit.

O maşină a luat foc pe stradă, şoferul e de negăsit

"Plecaţi, măi, de acolo, plecaţi de acolo!"

"A luat foc o maşină. Au luat foc şi celelalte maşini de lângă. 

"Eliberaţi zona acolo! Eliberaţi zona!"

Bubuiturile repetate i-au scos speriaţi din case pe locuitorii de pe strada Turda din Capitală. O maşină ardea ca o torţă, la câţiva metri de un bloc, iar focul s-a extins rapid la celelalte autoturisme din apropiere.

"Am vazut ca stationeaza astia si dintr-odata am vazut valvataia. Şi strigau aici, plecati ca muriti, plecati ca muriti. Nimic, toti stateau gramada pe acolo"

"Pur si simplu, am auzit niste bubuituri de la geam si am coborat repede sa vad ce se intampla"

"Am reusit sa le dau politistilor numarul de inmatriculare"

Martorii povestesc că au văzut cum roţile maşinii au luat foc, iar apoi întreg autoturismul s-a aprins. Toţii spun că s-au speriat la gândul că s-ar putea produce o explozie. 

"Eram a treia, a patra masina, si avea o flacara sub masina si dintr-odata s-a facut mare. Maşina era staţionată pe dreapta? Da, era pe dreapta". Am coborât şi am strigat la oameni să se îndepărteze că nu poţi să ştii ce pericol poate să fie"

"Flacarile au distrus in totalitate una dintre masini. Ceilalti soferi participanti la trafic au incercat sa stinga focul cu stingatoarele personale."

Poliţiştii nu au reuşit, deocamdată, să dea de urma proprietarului maşinii. Nici pompierii nu ştiu nimic. 

Marian Lupu, ISU: "La sosirea noastra aici, masina era oprita. Nu stim daca atunci cand a luat foc era cineva in ea sau daca era in mers"

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu. Focul a distrus însă alte trei maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Maşină în flăcări, la câţiva metri de un bloc din Bucureşti, şoferul a dispărut. Focul s-a extins la alte trei maşini