Antena Meniu Search
x

O maşină a intrat cu viteză în benzinărie, pe Autostrada Soarelui, şi a lovit un tânăr. A venit elicopterul SMURD

O maşină a intrat cu viteză în benzinărie, pe Autostrada Soarelui, şi a lovit un copil. A venit elicopterul SMURD, care a preluat victima.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.06.2019, 10:50

Copil luat de elicopterul SMURD de pe Autostrada Soarelui
O maşină a intrat cu viteză în benzinărie, pe Autostrada Soarelui, şi a lovit un copil. A venit elicopterul SMURD - Captură video

UPDATE: Mai multe informaţii cotnradictorii au fost oferite în legătură cu accidentul din bezinărie. În cele din urmă a fost anunţat că victima este un tânăr de 31 de ani, nu un copil. Acesta a suferit răni grave şi a fost transportat la Bucureşti cu un elicopter SMURD.

O maşină a intrat cu viteză în benzinărie, pe Autostrada Soarelui, şi a lovit un copil. A venit elicopterul SMURD, care a preluat victima.

Un accident grav a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminică de dimineață, în drumul spre mare în zona localității Lehliu. Un șofer a intrat cu viteză într-o benzinărie și a lovit un copil, în parcare.

Momentan nu se cunoaște starea victime, însă la fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD. Ieri, alte două accidente grave au avut loc pe Autostrada Soarelui și pe A4. Doi oameni au murit în aceste accidente pe cea mai aglomerată şosea din ţară, în acest weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O maşină a intrat cu viteză în benzinărie, pe Autostrada Soarelui, şi a lovit un tânăr. A venit elicopterul SMURD