Antena Meniu Search
x
LIVE

Mașină lovită de tren, la Hunedoara, după ce șoferul a ignorat toate indicatoarele de avertizare (Foto)

O mașină a fost lovită de tren la trecerea la nivel cu calea ferată între staţiile Orăştie – Aurel Vlaicu, după ce soferul a încercat să forțeze traversarea, fără să țină cont de semnalelor acustice şi luminoase.

De Ana Maria Ghiarasim la 07.07.2020, 13:03
  • Șoferul, care se afla singur în autoturism, a scăpat fără răni grave.
  • Trei trenuri de călători vor ajunge cu întârziere la destinaţie, ca urmare a accidentului feroviar.

Deși impactul a fost deosebit de violent, șoferul, care se afla singur în autoturism, a scăpat fără răni grave.

Trenul internaţional 347-2, care circulă în relaţia Budapesta – Bucureşti Nord, a surprins şi a lovit un autoturism la trecerea la nivel, semnalizată cu instalaţie acustică şi luminoasă (SAT), situată între staţiile Orăştie şi Aurel Vlaicu, la km 352+752, a informat CFR Infrastructură. 

Mașina a fost lovită de trenul internațional 347-2, care circulă în relația Budapesta – București Nord

„Cauza accidentului rutier: nerespectarea de către conducătorul auto a semnalelor acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu instalaţie SAT. Trei trenuri de călători vor ajunge cu întârziere la destinaţie: trenul internaţional 347-2 (77 minute întârziere), R 2038 (65 minute întârziere) şi 74-1 (20 minute întârziere)”, a informat CFR Infrastructură. 

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mașină lovită de tren, la Hunedoara, după ce șoferul a ignorat toate indicatoarele de avertizare (Foto)