Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu accidentul în care a fost implicat Ministrul Transporturilor, Lucian Bode

Au apărut primele imagini cu accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, duminica trecută.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 10:59

Vezi și
  • Lucian Bode a confirmat doar că se afla pe bancheta din spate.
  • Este însă neclar dacă ministrul era în misiune oficială, la acel moment.

 Pe filmare se vede cum şoferul politicianului depăşeşte mai multe automobile, pe linie continuă, în curbă, înainte să lovească un autoturism pe contrasens.

Cu semnalele acustice în funcţiune, automobilul în care se află ministrul Transporturilor, Lucian Bode, depăşeşte o motocicletă pe line continuă. Chiar şi în curbă, maşina ministerială rămâne pe contrasens şi depăşeşte mai multe maşini aflate în trafic.

Sunt imagini filmate cu puţin timp înainte de accidentul în care Bode a fost rănit uşor. În cursa nebună pe Drumul Naţional 7, în judeţul Argeş, şoferul ministrului forţează maşinile care circulă regulamentar să meargă cât mai aproape de marginea drumului ca să evite un impact frontal.

După câteva minute, motociclistul care a filmat maşina ministrului dă de scena accidentului. 

Totul s-a întâmplat duminică. De atunci, Lucian Bode a confirmat doar că se afla pe bancheta din spate. Este însă neclar dacă ministrul era în misiune oficială, la acel moment. Şi dacă avea dreptul să circule cu semnalele acustice în funcţiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu accidentul în care a fost implicat Ministrul Transporturilor, Lucian Bode