Antena Meniu Search
x

O maşină a plonjat într-o râpă în Dâmboviţa, după ce şoferul s-a urcat beat la volan şi cu pasageri în spate

Inconstienţa unui şofer putea să aducă moartea mai multor oameni. Bărbatul a băut peste măsură, apoi s-a urcat la volan, cu trei pasageri în maşină

Vezi și

Inconstienţa unui şofer putea să aducă moartea mai multor oameni. Bărbatul de 41 de ani, din Dâmboviţa, a băut peste măsură, apoi s-a urcat la volan, cu trei pasageri în maşină. Într-o curbă, automobilul a plonjat câtiva metri de pe un pod. Toţi au scăpat cu viată, însă au fost răniţi. Doi dintre ei au avut nevoie de descarcerare.

Șoferul de 41 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă și a plonjat direct către o prăpastie adâncă de peste 15 metri, spun poliţiştii. Din fericire, a evitat la mustață un zid de beton și a căzut câțiva metri în gol, de pe drumul naţional ce leagă Târgoviște de Câmpulung.

În mașină se mai aflau trei bărbaţi, doi dintre ei, de 44 și 55 de ani, au fost răniţi şi ei şi au ajuns, împreună cu şoferul, la spitalul din Târgoviște. Conducătorul auto spune că nu a consumat alcool, însă etilotestul a arătat altceva. 

În zona în care s-a produs accidentul există o stână. Ciobanii au venit într-un suflet la locul accidentului. 

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O maşină a plonjat într-o râpă în Dâmboviţa, după ce şoferul s-a urcat beat la volan şi cu pasageri în spate