Antena Meniu Search
x

O maşină de Poliţie a fost implicată într-un grav accident în Satu Mare din cauza unui şofer cu tupeu - VIDEO

O maşină de Poliţie a fost implicată într-un grav accident rutier după ce un şofer cu tupeu a făcut o depăşire riscantă.

O maşină de Poliţie a fost implicată într-un grav accident din cauza unui şofer cu tupeu

O maşină de Poliţie a fost implicată într-un grav accident rutier după ce un şofer cu tupeu a făcut o depăşire riscantă.

Totul s-a întâmplat marţi după-amiază, în jurul orei 15.30, pe DN 19, în afara localităţii Satu Mare, în timp ce poliţiştii aflaţi într-o autospecială se aflau într-o misiune.

Cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, autospeciala Poliţiei a pătruns pe contrasens după ce un şofer cu tupeu a făcut o depăşire riscantă chiar dacă a văzut maşina de Poliţie care venea cu viteză din faţă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţistul care conducea autospeciala a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea, însă a ajuns pe contrasens acolo unde a intrat în plin într-o altă maşină care staţiona pe marginea părţii carosabile pentru a acorda prioritate de trecere autospecialei aflate în misiune.

După impact, maşina de Poliţie a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului.

Poliţistul aflat pe locul dreapta a fost rănit şi a ajuns la spital, în timp ce ceilalţi trei şoferi au scăpat fără nicio zgârietură.

sursa: presasm.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O maşină de Poliţie a fost implicată într-un grav accident în Satu Mare din cauza unui şofer cu tupeu - VIDEO