Antena Meniu Search
x

Mașină de poliție în flăcări, agenți salvați de un elev, în Câmpulung Muscel

O maşină de poliţie a luat foc după ce a fost lovită de un autoturism condus de o tânără de 18 ani. În maşina în flăcări erau doi politişti şi un jandarm.

de Redactia Observator

la 01.10.2020, 10:54

Vezi și
  • Tânărul a reuşit să-i scoată la timp pe agenţi.
  • 6 persoane au ajuns la spital.

Cei trei au fost salvaţi de un elev al Şcolii de Poliţie care trecea prin zonă şi a intervenit imediat. Tânărul a reuşit să-i scoată la timp pe agenţi. În maşina condusă de tânără se mai aflau doi adolescenţi. 6 persoane au ajuns la spital.

Imaginile au fost surprinse imediat după impact de un martor.

Autospeciala de poliţie a fost mistuită de flăcări la câteva secunde după ce a fost lovită. S-a întâmplat la ieşirea din Câmpulung Muscel. O maşină condusă de o tânără de 18 ani a ieşit de pe o stradă laterală fără să acorde prioritate şi a intrat în autoturismul în care se aflau doi poliţişti şi un jandarm. Şoferiţa a ieşit imediat din maşină. La fel şi pasagerii de 15 şi 16 ani. Agenţii, însă, au rămas blocaţi.

Din fericire, un elev al Şcolii de Poliţie tocmai trecea cu maşina şi a sărit imediat în ajutorul viitorilor colegi.

Elevul: În timp ce mă îndreptam către Câmpulung am văzut autospeciala poliţiei ce venea către Bughea. Iar un coleg din spate, un prieten de-al meu, a văzut cum s-a aprins dintr-o dată în spate. M-am uitat şi eu în spate, n-am stat pe gânduri, am întors maşina şi am venit aici.

Tânărul a scos imediat extintorul şi a sărit să stingă flăcările.

Elevul: Cei doi poliţişti din faţă nu păreau a fi în stare prea bună, maşina fiind în flăcări. Nu păreau a fi conştienţi, însă jandarmul din spate era în regulă. L-am scos din maşină. Am dus poliţiştii într-o zonă sigură, cât mai departe de maşină.

După ce pompierii au stins flăcările s-a văzut şi gravitatea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mașină de poliție în flăcări, agenți salvați de un elev, în Câmpulung Muscel