Antena Meniu Search
x

Mașină de poliție în misiune răsturnată în București, în intersecție, după un accident grav

O mașină de poliție s-a răsturnat într-o intersecție din București, în zona Plaza România, lângă Pasajul Lujerului. A fost lovită de o altă mașină la intersecția dintre bulevardul Timișoara și Strada Brașov.

de Redactia Observator

la 11.03.2019, 02:38

O mașină de poliție în misiune s-a răsturnat într-o intersecție din București, în zona unui centru comercial, lângă Pasajul Lujerului. A fost lovită de o altă mașină la intersecția dintre bulevardul Timișoara și Strada Brașov.

Doi polițiști se aflau în mașina care s-a răsturnat. Ei au fost transportați de urgență la Spitalul Universitar. Momentul impactului a fost filmat.

Mașina de poliție era în misiune, în urma unui apel 112 și în funcțiune semnalele acustice și luminoase. La intersecția dintre Bulevardul Timișoara și Strada Brașov, automobilul în care erau cei doi polițiști s-a răsturnat. 

Autoturismul care a lovit mașina de poliție a fost, de asemenea, avariat. Șoferul, care era singur în interior, a scăpat teafăr.

Locul accidentului unde s-a răsturnat mașina de poliție

Potrivit martorilor, mașina de poliție, care aparține Secției 22, este lovită în lateral. La locul impactului au fost trimise echipajele de poliție însărcinate să ancheteze accidentul.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mașină de poliție în misiune răsturnată în București, în intersecție, după un accident grav