Antena Meniu Search
x

Maşină de poliţie răsturnată în plină intersecţie, la Piteşti. Autospeciala a fost izbită puternic de un şofer

Un poliţist din Piteşti a fost rănit, după ce autospeciala pe care o conducea s-a răsturnat într-o intersecţie din oraş. 

Un poliţist a fost rănit după ce autospeciala pe care o conducea s-a răsturnat într-o intersecţie din Piteşti, în urma unui impact cu alt autoturism - sursata.ro

Un poliţist din Piteşti a fost rănit, după ce autospeciala pe care o conducea s-a răsturnat într-o intersecţie din oraş. Maşina poliţiei a fost izbită de un autoturism care nu a acordat prioritate, deşi autospeciala avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

Un echipaj de poliţie al Secţiei de Poliţie Rurală Albota circula pe strada Calea Craiovei, din direcţia Bradu către centrul Piteştiului. Autospeciala avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

Într-o intersecţie din oraş, un autoturism care circula din sens opus nu a acordat prioritate echipajului, iar impactul a făcut ca maşina poliţiei - în care se aflau doi agenţi - să se răstoarne.

Şoferul autospecialei a fost rănit, însă este în afara oricărui pericol.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Maşină de poliţie răsturnată în plină intersecţie, la Piteşti. Autospeciala a fost izbită puternic de un şofer