Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maşină de poliţie răsturnată la Timişoara, după ce un şofer i-a spulberat pe poliţişti în intersecţie (Video)

O maşină a Poliţiei, aflată în misiune, cu girofarurile şi sirenele pornite, a fost spulberată în intersecţie de un şofer care intrase pe verde, dar care nu a acordat prioritate echipajului de Poliţie.

de Cristian Ionescu

la 09.09.2019 , 08:41

Maşină de poliţie răsturnată la Timişoara - opiniatimisoarei.ro

O maşină a Poliţiei, aflată în misiune, cu girofarurile şi sirenele pornite, a fost spulberată în intersecţie de un şofer care intrase pe verde, dar care nu a acordat prioritate echipajului de Poliţie.

Şoferul i-a lovit în plin pe poliţişti.

Maşină de Poliţie în misiune, răsturnată în intersecţie, la Timişoara

Articolul continuă după reclamă

Un echipaj de poliţie a trecut prin momente dificile, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită puternic de un şofer care n-a respectat girofarul aprins şi semnalele auditive pornite de poliţiştii în misiune.

Maşina de poliţie a fost lovită în plin şi răsturnată în intersecţie, însă nu au rezultat răniţi în urma impactului, doar pagube materiale.

Martorii la eveniment au sărit imediat în ajutorul poliţiştilor şi chiar au repus maşina pe roţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A fost o tamponare la intersectiile strazilor Ripensia cu bulevardul Eroilor. Autospecia de Politie rula pe strada Ripensia, avand semnalele acustice si luminoase in functiune, iar la intersectia cu bulevardul Eroilor a intrat pe culoarea rosie a semaforului, intrand in coliziune cu un autoturism care circula pe culoarea verde a semaforului. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, accidentul soldandu-se cu pagube materiale", informează IPJ Timis, citat de opiniatimisoarei.ro.

Şoferul neatent va suporta rigorile legii.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Maşină de poliţie răsturnată la Timişoara, după ce un şofer i-a spulberat pe poliţişti în intersecţie (Video)