Antena Meniu Search
x

O maşină în care se aflau 10 minori, condusă de un băiat de 14 ani, s-a răsturnat, la Brăila. 9 dintre ei au ajuns la spital

O maşină în care se aflau 10 minori s-a răsturnat lângă satul Plopu, judeţul Brăila. La volanul maşinii se afla un adolescent de 14 ani. Băiatul a furat maşina părinţilor, şi-a înghesuit toţi prietenii în ea, nouă la număr şi a pornit într-o cursă nebună pe câmp.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.08.2020, 22:19

O maşină în care se aflau 10 minori s-a răsturnat, la Brăila - Observator/Foto de Arhivă

La un moment dat, el a pierdut controlul maşinii, probabil din cauza vitezei, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp. Incidentul a avut loc luni seara, însă autorităţile au anunţat abia acum incidentul.

"In cursul zilei de ieri, la ora 18.30, politistii din cadrul Politiei Orasului Ianca au fost sesizati cu privire la faptul ca un vehicul s-a rasturnat pe un drum agricol aflat in extravilanul satului Plopu. La fata locului au fost identificati zece minori, cu varstele cuprinse intre 14 si 17 ani. Din primele date, unul dintre minori, in varsta de 14 ani, ar fi sustras un vehicul din incinta fermei parintilor sai, iar in timp ce se deplasau pe drumul agricol, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, rasturnandu se. In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a noua dintre tineri, acestia fiind transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In continuare se desfasoara cercetari in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, urmand a fi luate masurile legale ce se impun. Intrucat, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, acesta nu este incadrat ca si accident rutier”, a transmis IPJ Braila pentru infobraila.ro.

Toţi cei nouă răniţi sunt în afara pericolului, informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » O maşină în care se aflau 10 minori, condusă de un băiat de 14 ani, s-a răsturnat, la Brăila. 9 dintre ei au ajuns la spital