Antena Meniu Search
x

Video Maşină spulberată de TIR pe DN7 în Câineni. Ceilalţi şoferi care au văzut momentul impactului au sunat cu disperare la 112. Două persoane la spital

Accident grav pe Drumul Naţional 7, din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea. Două persoane au fost rănite, dintre care una a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un tir.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 08:33

Vezi și

Martori la incident, ceilalţi participaţi la trafic au sunat disperaţi la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. Pentru că starea uneia dintre victime era critică, salvatorii au solicitat imediat un elicopter SMURD.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească în ce circumstanţe s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Maşină spulberată de TIR pe DN7 în Câineni. Ceilalţi şoferi care au văzut momentul impactului au sunat cu disperare la 112. Două persoane la spital