Antena Meniu Search
x

Maşini confiscate, scoase la licitaţie de ANAF. Preţuri de pornire de la 3.000 de lei pentru Ford, Peugeot sau Volkswagen

Ca în fiecare lună, ANAF scoate la licitaţie o nouă serie de maşini confiscate. De această dată, preţurile pornesc de la 3.000 de lei.

Ca în fiecare lună, ANAF scoate la licitaţie o nouă serie de maşini confiscate. De această dată, preţurile pornesc de la 3.000 de lei.

Pe 20 martie, începând cu ora 13.00, ANAF scoatea la licitaţie, la sediul din Câmpina, un autoturism marca Volkswagen Tiguan fabricat în anul 2009.

Preţul de pornire al autoturismului cu motor de 1,4 litri este de 25.837 de lei, maşina fiind deja la a doua licitaţie. Mai multe detalii despre licitaţie, pe site-ul ANAF.

Pe 27 martie, începând cu ora 11.00, ANAF scoate la licitaţie, la sediul din Brăila, un autoturism marca Ford Focus fabricat în anul 2000.

Pe acelaşi subiect

Preţul de pornire al maşinii confiscate este de 3.877 de lei, iar maşina se află la a patra licitaţie. Mai multe amănunte despre autoturism, dar şi posibilitatea participării la licitaţie, pe site-ul ANAF.

Masini scoase la licitatie de ANAF

Maşini confiscate, scoase la licitaţie de ANAF în luna martie

Pe 23 martie, începând cu ora 11.30, ANAF scoate la licitaţie, la sediul situat pe strada Dimitrie Gerota din sectorul 2 al Capitalei, un autoturism marca Peugeot Partner fabricat în anul 2007.

Preţul de pornire al maşinii este de 9.600 de lei şi se află la a doua licitaţie. Mai multe amănunte despre licitaţie, pe site-ul ANAF.

Un alt autoturism marca Peugeot este scos la licitaţie pe 16 martie, începând cu ora 11.00, în localitatea Curtea de Argeş.

Autoturismul fabricat în anul 2000 are un preţ de pornire de numai 3.102 lei şi se află deja la a doua licitaţie. Mai multe detalii despre autoturism şi licitaţie, pe site-ul ANAF.

Pe 22 martie, ANAF scoate la licitaţie, la sediul din Ploieşti, un autoturism marca Volkswagen Caddy fabricat în anul 2005.

Potrivit ANAF, maşina se află deja la a treia licitaţie, iar preţul de pornire este de 8.143 de lei. Mai multe amănunte, pe site-ul ANAF.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Maşini confiscate, scoase la licitaţie de ANAF. Preţuri de pornire de la 3.000 de lei pentru Ford, Peugeot sau Volkswagen