Antena Meniu Search
x

Foto Mașini dezintegrate pe şosea, la Topraisar, după un impact înfiorător. Un tânăr de 29 de ani a murit pe loc

Un tânăr de 29 de ani din Hunedoara a murit într-un accident cumplit petrecut luni seară, în localitatea constănțeană Topraisar. Alte două persoane au fost scoase în viață din mașinile transformate în mormane de fiare, după impact.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.12.2020, 09:49

  • Accidentul a avut loc pe DN 38 Constanţa - Negru Vodă, la ieşirea din localitatea Topraisar, au transmis pompierii de la ISU Dobrogea.
  • Echipajele de prima ajutor au găsit trei victime încarcerate în cele două mașini, una dintre ele fiind deja moartă.

Bărbatul de 29 de ani a murit pe loc, în urma coliziunii a două autovehicule, iar pompierii care au intervenit de urgență au constata că avea răni extrem de grave care făceau inutilă resuscitarea.

Accidentul a avut loc pe DN 38 Constanţa - Negru Vodă, la ieşirea din localitatea Topraisar, au transmis pompierii de la ISU Dobrogea.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei victime

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei victime

ISU Dobrogea.

„La accidentul rutier petrecut la Topraisar au intervenit pompierii Staţiei Tuzla cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, dar şi două echipaje medicale ale SAJ. La faţa locului au fost găsite 3 victime încarcerate în cele două autoturisme implicate în accident. Au fost extrase persoanele, iar două dintre acestea au fost transportate la spital. O a treia persoană prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, medicii declarând decesul acesteia”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”.

Cele două persoane rănite care au fost transportate cu ambulanţele la spital au în jur de 20, respectiv, 50 de ani.

Una dintre victime a fost declarată decedată la locul accidentului

Una dintre victime a fost declarată decedată la locul accidentului

ISU Dobrogea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mașini dezintegrate pe şosea, la Topraisar, după un impact înfiorător. Un tânăr de 29 de ani a murit pe loc