Antena Meniu Search
x

Video Mătuşa adolescentului din Constanţa povesteşte ultimele ore înainte de tragedie. Din teribilism, Darius a curmat vieţile a două prietene

Adrenalină. De asta a vrut să aibă parte, noaptea trecută, adolescentul din Constanţa care a provocat o tragedie în localitatea Cobadin. Împreună cu două prietene, Darius a plecat în goana nebună, după ce a furat cheile de la maşina mătuşii sale. Femeia povesteşte că nu înţelege cum a fost posibilă nenorocirea, pentru că doar cu câteva minute înainte toţi trei se aflau în casă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.08.2022, 15:09

Vezi și

Două fete de 13 şi 16 ani au murit, alţi doi tineri de 16 şi 17 ani au fost grav răniţi, iar un al treilea, de 23 de ani, a suferit şi el răni, într-un accident petrecut în noaptea de joi spre vineri, în localitatea constănţeană Cobadin.

Goană ne bună, încheiată cu două destine frânte

În evenimentul rutier au fost implicate două maşini - una dintre ele condusă de un adolescent de 16 ani, rănit şi el în accident - care în urma impactului au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

Mătuşa copilului, care spune că l-a crescut de la vârsta de şase luni, după ce mama l-a abandonat a povestit reporterilor ultimele ore inaintea producerii accidentului. Darius a mers acasă cu câţiva prieteni, iar apoi spre seară a luat maşina şi a plecat de acasă. Într-un moment de teribilism băiatul a provocat tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana și Daniela sunt tinerele care au murit în accidentul petrecut în noaptea de joi spre vineri, în localitatea constănţeană Cobadin. În evenimentul rutier au fost implicate două maşini, care în urma impactului au fost proiectate în alte două autoturisme parcate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mătuşa adolescentului din Constanţa povesteşte ultimele ore înainte de tragedie. Din teribilism, Darius a curmat vieţile a două prietene