Antena Meniu Search
x

Mecanic atât de beat la metrou, cu o alcoolemie uriaşă, de 1,46 mg/l, încât nu a mai putut să mai plece din staţie. Călătorii au intervenit

Un mecanic de metrou a fost găsit atât de beat la comanda trenului, încât nu mai putea să plece din staţie. Călătorii care aşteptau plecarea metroului au început să investigheze singuri de ce nu mai porneşte garnitura.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.12.2020, 21:35

Vezi și

Garnitura de metrou a staţionat prea mult timp în staţia de la Dristor, iar călătorii au devenit imediat circumspecţi. Mai multe persoane au mers la cabină pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care l-au observat pe mecanic.

Bărbatul era atât de beat, încât nu se putea ţine pe picioare

S-a sesizat până la urma politia din staţie şi l-au luat la întrebări pe mecanic. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând o alcoolemie uriaşă, de 1,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la INML pentru probe de sânge.

A fost deschis dosar penal pentru prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului sau alte substanţe.

Reprezentanţii metroului precizează că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situaţii: "Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al  Regulamentului Intern și legislației incidente. Mai multe informații putem furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-ne antepronunța asupra rezultatului"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mecanic atât de beat la metrou, cu o alcoolemie uriaşă, de 1,46 mg/l, încât nu a mai putut să mai plece din staţie. Călătorii au intervenit