Antena Meniu Search
x

România - Polonia, scor 0-3, în preliminariile CM-2018. Meciul a fost marcat de numeroase incidente: Fanii dinamovişti s-au bătut cu cei polonezi. Numeroase petarde au fost aruncate în teren

UPDATE / Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, de selecţionata Poloniei, într-un meci contând pentru etapa a patra a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, marcat de numeroase incidente.

UPDATE / Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, de selecţionata Poloniei, într-un meci contând pentru etapa a patra a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, marcat de numeroase incidente.

UPDATE Minutul 90+4 - Meciul se încheie cu victoria netă a polonezilor.

UPDATE Minutul 90+1: Lewandowski înscrie din penalti ducând scorul la 3-0 pentru Polonia. Oamenii au început să plece de la stadion.

UPDATE Minutul 82 -  Robert Lewandowski măreşte avantajul polonezilor, scor 2-0 pentru echipa pregătită de Adam Nawalka.

UPDATE Minutul 60 Lewandowski s-a prăbuşit pe teren după ce o petardă a căzut lângă el

Atacantul Robert Lewandowski s-a prăbuşit pe teren, după ce o petardă a căzut în apropierea lui, la meciul România - Polonia, de pe Arena Naţională.

Jucătorul s-a ridicat de pe teren după un minut, timp în care arbitrul Damir Skomina a trimis jucătorii la mijlocul terenului. Ulterior, meciul s-a reluat.

UPDATE Minutul 42 - Meciul a fost întrerupt circa un minut, după ce fanii rapidişti au aruncat torţe în terenul de pe Arena Naţională.

Suporteriii rapidişti aflaţi în spatele porţii poloneze au aruncat torţe şi au scris "Rapidul nu moare", la finalul primei reprize.

Jandarmii au scos doi suporteri rapidişti din stadion, apoi fiind folosite gaze lacrimogene pentru aplanarea unui conflict între fani, stewarzi şi jandarmi.

UPDATE Minutul 25 - Galeria lui Dinamo şi fanii polonezi au început un adevărat război. Fanii aruncă cu torţe şi petarde unii în alţii, oaspeţii au încercat chiar să intre peste sectorul în care stau suporterii dinamovişti, iar totul a degenerat într-un scandal monstru, iar Jandarmeria a intervenit cu gaze lacrimogene pentru a aplana conflictul.

UPDATE Minutul 11 - Polonia deschide scorul. Grosicki marcheză, după ce a primit o pasă de la Lewandowski.

UPDATE Minutul 1 - Meciul a început.

Echipele de start:

România joacă în formula: 12. Tătăruşanu - 2. Benzar, 6. Chiricheş, 21. Grigore, 3. Toşca - 5. Hoban, 15. R. Marin - 8. Ad. Popa, 23. N. Stanciu, 7. Chipciu - 9. Stancu. Selecţioner: Christoph Daum

Polonia evoluează: 22. Fabianksi - 20. Piszczek, 15. Glik, 2. Pazdan, 3. Jedrejczyk - 10. Krychowiak - 16. Blaszczykowski, 19. Zielinski, 8. Linetty, 11. Grosicki - 9. Lewandowski. Selecţioner: Adam Nawalka

Meciul este arbitrat de slovenul Damir Skomina.

Peste 1.000 de jandarmi au patrulat pe străzile din Bucureşti, în special în Centrul Vechi, pentru a asigura ordinea înainte de meci.

Mai multe incidente au avut loc, vineri, în orele premergătoare partidei.

Forţele de ordine prezente în număr mare în zona Arenei Naţionale au folosit gazele lacrimogene, vineri, pentru temperarea spiritelor la intrarea pe Arena Naţională unde mai mulţi suporteri polonezi au vrut să evite cordoanele de securitate ale jandarmilor.

Incidentele au avut loc la intrarea din strada Maior Coravu. Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Capitalei, mai mulţi suporteri au vrut să evite cordonul de securitate şi să pătrundă în altă zonă unde se aflau alţi suporteri. Pentru ca spiritele să se calmeze, jandarmii au folosit gazele lacrimogene.

Altercaţii au fost şi în Centrul Vechi al Capitalei. Aici, şase susţinători ai echipei naţionale a Poloniei care au participat, la un conflict spontan au fost duşi de forţele de ordine ale Jandarmeriei la Secţia 14 de Poliţie. Potrivit Jandarmeriei Capitalei, în urma altercaţiei unul dintre suporteri a suferit răni minore la cap.

„A fost un conflict spontan între suporterii polonezi, deci nu cu forţele de ordine, nu cu alţi suporteri. S-a intervenit rapid, iar şase persoane au fost imobilizate şi conduse la Secţia 14 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, a declarat pentru News.ro căpitanul Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi Bucureşti.

Unul dintre suporteri a fost rănit uşor la cap în timpul conflictului, mai arată oficialii Jandarmeriei.

Potrivit unor martori, suporterii, care erau în stare de ebrietate, s-au certat din cauza notei de plată de la restaurantul unde consumaseră o cantitate mare de alcool. În altercaţie, ei au distrus o parte din mobilierul localului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » România - Polonia, scor 0-3, în preliminariile CM-2018. Meciul a fost marcat de numeroase incidente: Fanii dinamovişti s-au bătut cu cei polonezi. Numeroase petarde au fost aruncate în teren