Antena Meniu Search
x

Medic din Iaşi agresat la Spitalul din Hârlău, de un grup de scandalagii

Un medic din Hârlău, judeţul Iaşi, susţine că a fost agresat fizic şi verbal de mai mulţi indivizi puşi pe scandal.

Vezi și

Un medic din Hârlău, judeţul Iaşi, susţine că a fost agresat fizic şi verbal de mai mulţi indivizi puşi pe scandal. Conflictul ar fi izbucnit după ce doctorul le-ar fi spus să părăsească unitatea medicală. Conducerea spitalului spune că medicul ar fi de vină, fiindcă i-ar fi provocat pe scandalagii.

Imaginile de pe camerele de supraveghere de la spitalul din Hârlău, Iaşi, au surprins incidentul. În prima gardă din acest an, un medic a fost nevoit să îndure agresiunile fizice şi verbale ale urnor pacienţi de etnie romă. 

Iniţial, medicul încearcă să poarte o discuţie cu scandalagii. Însă fără vreun rezultat. Tocmai de aceea le cere să părăsească incinta spitalului. Moment în care personajele devin şi mai violente. 

Mărturisirile au fost făcute publice de cadrul medical, chiar pe pagina sa de Facebook. Bărbatul s-a arătat indignat de faptul că a trebuit să facă singur faţă situaţiei respective. 

Dezvăluirile lui însă n-au impresionat conducerea spitalului. Mai mult decât atât, directorul interimar susţine că, de fapt, n-ar fi existat nicio agresiune. 

Numai la Iaşi, în ultimul an, s-au înregistrat zeci de cazuri în care medicii au fost agresaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Medic din Iaşi agresat la Spitalul din Hârlău, de un grup de scandalagii