Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Exclusiv. Mărturia femeii care susţine că a fost abuzată de unul dintre cei mai cunoscuţi medici urologi din România, chiar în cabinetul acestuia

Este scandal la unul dintre cele mai mari spitale din Bucureşti. Un cunoscut profesor de urologie e acuzat de viol de fiica unei paciente. Femeia susţine că a intrat în cabinetul medicului să discute starea de sănătate a mamei ei, care tocmai ieşise din operaţie.

de Redactia Observator

la 12.05.2018 , 20:28

Este scandal la unul dintre cele mai mari spitale din Bucureşti. Un cunoscut profesor de urologie e acuzat de viol de fiica unei paciente. Femeia susţine că a intrat în cabinetul medicului să discute starea de sănătate a mamei ei, care tocmai ieşise din operaţie. Atunci, doctorul ar fi încuiat-o înăuntru, ar fi aruncat-o într-un fotoliu şi ar fi violat-o. Femeia a depus deja plângere la poliţie şi se fac cercetări. Ea a vorbit în exclusivitate pentru Observator. 

"M-a cuprins, m-a ţinut cu forţa, m-a împins într-un fotoliu şi m-a forţat să întreţin relaţii sexuale cu el." Este declaraţia şocantă a unei femei care susţine că unul dintre cei mai mari profesori în urologie din ţară ar fi agresat-o sexual chiar în cabinetul lui. S-ar fi întâmplat imediat după ce medicul i-a operat mama, când femeia a intrat în biroul lui, ca să-i ceară detalii despre intervenţie. 

"Iniţial m-am ferit, l-am împins, am încercat să-i explic că nu e momentul, locul, contextul pentru aşa ceva... Nu am ţipat pentru că mi-a fost teamă, groază, să-i supun pe ai mei la un şoc." L-ar fi cunoscut cu o săptămână înainte, înainte de operaţie. Femeia spune că nu a simţit că va urma aşa ceva: "În afară de o amabilitate excesivă care mi-a atras mie atenţia prima oară când am fost cu părinţii mei... Nu am..."

Vezi și

După ce a ieşit din cabinet, s-a ascuns. A reuşit să povestească, mai târziu, unui prieten, ce i s-a întâmplat. El a convins-o să depună plângere. Femeia a fost deja şi la INML. Rezultatul probelor recoltate va fi gata peste două săptămâni. "E şocant pentru mine, a fost un şoc. De-abia acum realizez cât de traumatizant a fost pentru mine..."

O echipă Observator a încercat să îl găsească pe medic. Profesorul nu răspunde nici la telefon. Spitalul unde s-ar fi întâmplat faptele, însă, a menţionat că va lua toate măsurile legale împotriva medicului, dacă ancheta va dovedi că este vinovat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Exclusiv. Mărturia femeii care susţine că a fost abuzată de unul dintre cei mai cunoscuţi medici urologi din România, chiar în cabinetul acestuia