Antena Meniu Search
x

Medicii români s-au întors din misiunea în Italia (Video)

Echipa de medici și asistenți români, care a fost trimisă în Italia, pentru a ajuta cadrele medicale din această țară să lupte cu coronavirusul, revine acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.04.2020, 16:42

- Profimedia
  • Medicii români s-au întors din Italia
  • Echipa a ajutat în lupta cu coronavirusul

Cei 15 medici și asistenți medicali au plecat pe 15 aprilie în Italia. Premierul Ludovic Orban va fi prezent la sosirea acestora.

De Paște, medicii și asistenții români au transmis un mesaj pentru cei de acasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dragi români! Acum mai mult ca oricând, a venit momentul să dăm dovadă de solidaritate, de compasiune, să fim alături unii de alții. Nu contează unde ne aflăm, contează ceea ce facem. Suntem singuri, dar suntem siguri că împreună putem, împreună vom reuși. Stând acasă și păstrând distanța socială protejăm copiii, părinții și bunicii noștri. Într-o lume plină de durere, fiecare om, fiecare gest este important pentru noi pentru voi și pentru viitor. Cine salvează viața, salvează o lume întreagă. Virusul nu face diferențe, diferența o putem face noi. Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, putem reuși. Viața începe acolo unde frica se termină. Sărbători fericite și Hristos a înviat!”, au transmis românii.

Românii au ajutat cadrele medicale din Peninsulă la tratarea pacienților cu Covid-19. Ei au lucrat în două spitale aflate în regiunile cele mai afectate de epidemia de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Medicii români s-au întors din misiunea în Italia (Video)