Antena Meniu Search
x

Medicul Radu Zamfir, naş pentru fata celui care l-a salvat de la îngheţ

Medicul Radu Zamfir este astăzi naş. Pentru fata celui care l-a salvat de la îngheţ şi de la moarte în urmă cu un an şi jumătate

Vezi și

Medicul Radu Zamfir este astăzi naş. Pentru fata celui care l-a salvat de la îngheţ şi de la moarte în urmă cu un an şi jumătate

La nunta fetei lui Gheorghe Trif, au venit şi cei care le datorează viaţa moţilor din Apuseni, după tragedie de acum un an şi jumătate. Atunci pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion au murit, însă ceilalţi medicii au supravieţuit pentru că trei bărbaţi i-au găsit la timp. S-au creat legături speciale între salvaţi şi salvatori. Astăzi, Radu Zamfir a intrat în familia lui Gheorghe Trif. 

Aşa e tradiţia la moţi. Sub voalul din perdea nu e mireasa, este Augustin Todea. Unul dintre cei trei salvatori din munţii Apuseni. Naşul este medicul Radu Zamfir. Unul dintre salvaţi. El şi soţia lui o cunună pe fiica celui care l-a găsit pe Radu Zamfir lângă epava avionului.

Moţii din Apuseni i-au salvat pe Radu Zamfir şi pe Sorin Ianceu, Cătălin Pivniceru şi Valentin Calu, ceilalţi medicii care urcaseră în avionul pilotat de Adrian Iovan.

Pentru Aura Ion şi pentru Iovan, moţii cei curajoşi au ajuns prea târziu. Copilotul lui Iovan, Răzvan Petrescu, a supravieţuit. Dar a trecut prin multe operaţii. Astăzi este însă la nunta din Apuseni.

Medicul Zamfir şi soţia lui au acceptat cu mare bucurie. S-au pregătit pentru eveniment. Chiar dacă habar nu aveau de tradiţiile şi obiceiurile moţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Medicul Radu Zamfir, naş pentru fata celui care l-a salvat de la îngheţ