Antena Meniu Search
x

Membrii "Cenaclului Flacara" s-au reunit la 40 de ani de la infiintare

Adrian Paunescu ar fi implinit, ieri, varsta de 70 ani. Totodata, s-ar fi implinit 40 de ani de cand marele poet a infiintat "Cenaclul Flacara". Cu acest prilej, Primaria Sectorului 4 a reunit membrii Cenaclului

Iubitorii de poezie si de muzica folk au retrait emotiile anilor '80. Versurile lui Adrian Paunescu au reinviat in inimile celor care au crescut, ai simtit si au trait spiritul "generatiei in blugi".

Ceui mai multi dintre membrii Cenaclului Flacara, au fost prezenti la evenimentul organizat de Primarie, in semn de respect pentru marele poet. "Ei rataceau. Le-a trebuit o directie. Ei vroiau de mult ca acest cenaclu sa se reuneasca si cu acest prilej. Pe ei si pe multi alti artisti, i-a lansat Paunescu", a explicat primarul Sectorului 4.

Astfel, Doru Stanculescu, Mircea Vintila, Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Zoia Alecu, Emeric Imre, Andrei Paunescu si multi altii, au urcat pe scena si au cantat piesele cele mai dragi poetului Adrian Paunescu. Evenimentul a avut loc in parcul "Lumea Copiilor", din Capitala.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Membrii "Cenaclului Flacara" s-au reunit la 40 de ani de la infiintare