Antena Meniu Search
x

Mesaj de avertizare RO-ALERT pentru incendiul din Chiajna. Flăcările mistuie două blocuri abia construite

Un mesaj RO-ALERT a fost transmis, vineri, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) vizând incendiul de proporţii care a izbucnit la două blocuri din Chiajna.

Două blocuri ard la Chiajna
Mesaj de avertizare RO-ALERT pentru incendiul din Chiajna. Flăcările mistuie două blocuri abia construite - Captură video

Un mesaj RO-ALERT a fost transmis, vineri, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) vizând incendiul de proporţii care a izbucnit la două blocuri din Chiajna. Mesajul cere populaţiei să rămână în case şi să evite zona. Focul se manifestă pe o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi, dar nu sunt victime.

Un mesaj de avertizare cu privire la incendiul din Cj=hiiajna a fost transmis, vineri, prin sistemul RO-ALERT. Populaţia este sfătuită să rămână în case şi să evite zona. În plus, oamenii sunt rugaţi să nu se expună la fum şi să elibereze coloarele de trecere pentru maşinile de intervenţie. 

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă mai mare de o mie de metri pătraţi, dar nu există victime. O singură persoană a suferit un atac de panică. 

Intervenţia este dificilă din cauza lipsei hidranţilor. 

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că, potrivit HG 571, ”clădirile de locuit colective noi sau existente cu mai mult de 4 niveluri supraterane, la care se realizeaza sau amenajeaza mansarda, se supun avizarii-autorizarii privind securitatea la incendiu”. Clădirea la care se manifestă incendiul are regimul de înălţime P+3. 

Zeci de maşini de stingere şi autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov s-au deplasat, vineri, în localitatea Chiajna unde se manifestă un incendiu violent la mansarda a două blocuri învecinate.

Arderea se manifestă generalizat, iar intervenţia este dificilă întrucât în zonă nu există hidranţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mesaj de avertizare RO-ALERT pentru incendiul din Chiajna. Flăcările mistuie două blocuri abia construite