Antena Meniu Search
x

MESAJUL EMOŢIONANT al soţului Roxanei, tânăra mămică din Vrancea care a ales să se sacrifice pentru fetiţa ei

Alin Cristian Dragomir transmite un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook creată special pentru soţia lui Roxana, tânăra din Vrancea care s-a sacrificat pentru a o naşte cu bine pe fetiţa ei Maya. 

Alin Cristian Dragomir transmite un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook creată special pentru soţia lui Roxana, tânăra din Vrancea care s-a sacrificat pentru a o naşte cu bine pe fetiţa ei Maya. 

"Buna seara dragi prieteni !

As vrea sa va mulțumesc pentru gândurile frumoase și pentru sprijinul acordat soției mele! Sper din tot sufletul ca Roxana sa se puna pe picioare din nou, si sa mergem împreună acasa la fetita noastra!

Cuvintele nu sunt destule pentru a va multumi! Zilele astea am invatat ce inseamna sa fii bun, sa daruiesti, sa ai sperante ! Doamne ajuta!", a scris Alin pe pagina de Facebook "Ajutor pentru Roxana".

Pe acelaşi subiect

Roxana, în vârstă de 26 de ani, a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată.

Nu a renunţat la sarcină, pentru a-şi îngriji mai întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume copila, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă. 

"Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului", au scris prietenii şi familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook. 

Povestea nu s-a terminat aici pentru că boala a revenit şi mai agresivă, iar astăzi, tanăra mămică are nevoie de ajutor pentru înfrunta boala. La fiecare 21 de zile, femeia trebuie să facă o cură de medicamente, însă fiecare intervenţie costă 3500 de euro. 

Depăşiţi de costuri, familia şi prietenii au făcut un apel public de ajutor. Iar cei care au sărit în ajutorul Roxanei nu au fost deloc puţini.

În continuare, dacă doriţi să ajutaţi, sunt deschide două conturi:

Cont în lei: RO16RZBR0000060012330648 Raiffeisen Bank titular Dragomir Alin Cristian

Cont în Euro: RO52BRDE140SV54723271400 BRD titular Dragomir Monica Diana

De asemenea, tot pe Facebook, a fost creat grupul "Împreună pentru Roxana".

Aici, cei care vor să dea o mână de ajutor îşi licitează lucrurile, banii obţinuţi din vânzare ajungând în contul lui Alin Cristian Dragomir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » MESAJUL EMOŢIONANT al soţului Roxanei, tânăra mămică din Vrancea care a ales să se sacrifice pentru fetiţa ei