Antena Meniu Search
x

Mesaj EMOŢIONANT! Ucrainienii cer cu disperare sprijin

Într-un clip postat pe internet ucrainienii fac apel către ţările din Uniunea Europeană pentru a le veni în ajutor până NU e prea TÂRZIU.

 Clipul este intitulat "I Am a Ukrainian", în traducere "Sunt Ucrainean."

Mesajul este următorul:

"Vreau să știţi de ce mii de oameni din țara mea sunt pe străzi. Există un singur motiv : vrem să fim eliberaţi de dictatură, vrem să fim eliberaţi de politicieni care lucrează numai pentru ei, care sunt gata să tragă, să bată, să rănească oamenii doar pentru a-şi proteja banii, casele şi puterea lor.

Vrem ca oamenii care sunt aici care au demnitate şi care sunt curajoşi să ducă o viaţă normală. Noi suntem civilizaţi dar guvernanţii noştrii sunt barbari (...)

Știu că poate mâine nu vom avea nici telefoane, nici conexiune la internet și vom fi singuri aici. Și poate că polițiștii ne vor ucide , unul după altul , atunci când se va lăsa seara. De aceea vă cer acum să ne ajutaţi.

Ne puteți ajuta doar prin împărtăşirea poveştii noastre cu prietenii, doar prin transmiterea mai departe a acestui videoclip. Vă rugăm să-l daţi mai departe, să vorbiţi cu prietenii, cu familiile voastre, vorbiţi cu guvernul dumneavoastră, arătaţi-le că ne sprijiniţi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mesaj EMOŢIONANT! Ucrainienii cer cu disperare sprijin