Antena Meniu Search
x

Mesajul ironic al poliţiştilor din Garda de Coastă: 'Noi nu ştim ce e M*** PSD, dar am văzut că îi mobilizează pe şefii din MAI'

Poliţiştii din cadrul sindicatului Europol al Gărzii de Coastă au transmis un mesaj pe Facebook pentru şefii din Ministerul de Interne care s-au mobilizat exemplar în cazul scandalului plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD.

Mesajul ironic al poliţiştilor din Garda de Coastă
Mesajul ironic al poliţiştilor din Garda de Coastă

Poliţiştii din cadrul sindicatului Europol al Gărzii de Coastă au transmis un mesaj pe Facebook pentru şefii din Ministerul de Interne care s-au mobilizat exemplar în cazul scandalului plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD.

Poliţiştii de frontieră de la malul mării se plâng că problemele cu care ei se confruntă zi de zi nu sunt luate în seamă, în timp ce cazul maşinii înmatriculate în Suedia cu numere anti-PSD a fost rezolvat... cu celeritate.

"Noi nu stim ce e MUIEPSD, dar am vazut ca-i singura vorba de duh care-i mobilizeaza pe sefii din MAI pana la cel mai inalt nivel si fac si treaba fulger", se arată în începutul postării de pe Facebook.

În continuare, poliţiştii s-au plâns de condiţiile inumane în care îşi desfăşoară activitate, dar şi de dotările foarte proaste.

Pe acelaşi subiect

"Sa nu uitam, doamna ministru, la rectificare credeti ca pe langa banii pentru caini puteti sa puneti un strop mai mult maruntis pentru Garda? Asa pentru niste nimicuri, fite de politist de frontiera:

-reparatii la cladirile in care ploua sau in care cad pe noi tavanele

-investitii pentru toalete (da! avem structuri unde, va vine sa credeti, e necesara si o toaleta in anul 20.18 - c-a s-o impresionam si pe dna prim-ministru ca-i stim limba)

-lemne pentru iarna in zonele izolate in care exista politisti de frontiera

Fitele fitelor cred ca le cerem in zadar: cartuse la imprimante, hartie... sa stiti ca avem si catuse de jucarie ce trebuie schimbate (pt ca neavand chei, avem voie sa le folosim decat pentru zdranganit sa nu adormim in patrulare), avem aparate de supraveghere sau pentru control la frontiera care-s defecte si pe care le caram dupa noi de "impresie" sa fim regulamentari intr-o eventuala poza, trebuie combustibil pentru masini, vopsea pentru nave, piese de schimb pentru nave (ca vreti patrulari pe mare si misiuni externe cu care sa va laudati), veste reflectorizante, lanterne si palete reflectorizante pentru post control (ca nu-si permit toti politistii sa-si cumpere din salariu un set complet de materiale pe care trebuie sa le asigure unitatea) si tot felul de nimicuri d-astea pentru care ne-am saturat sa facem cheta din salariil", au scris poliţiştii de frontieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Mesajul ironic al poliţiştilor din Garda de Coastă: 'Noi nu ştim ce e M*** PSD, dar am văzut că îi mobilizează pe şefii din MAI'