Antena Meniu Search
x

Mesajul sfâşietor al fetei care şi-a pierdut părinţii şi fraţii în tragedia din Dunăre: "I-am visat azi noapte. Mama plângea şi striga fiecare copilaş în parte..." (VIDEO)

O mamă, un tată şi doi dintre copiii lor, de 22 şi 3 ani, au plonjat sâmbătă cu maşina în Dunăre.

O mamă, un tată şi doi dintre copiii lor, de 22 şi 3 ani, au plonjat sâmbătă cu maşina în Dunăre. Un prieten de familie îi ducea spre Moldova Nouă când, într-o curbă periculoasă, s-a întâmplat tragedia. Doar şoferul a reuşit să se salveze. 

De sâmbătă, familia este căutată fără încetare în Dunăre. Abia ieri, una dintre cele patru victime dispărute la Coronini a fost găsită în dreptul localitatii Sviniţa, pe malul sârbesc al Dunării.

Cadavrul unei femei a apărut la suprafaţă, la aproape 60 de kilometri distanţă faţă de locul unde s-a produs tragedia.

Mai multe imagini au fost trimise de autorităţile sârbe şi arătate membrilor familiei îndurerate, care au confirmat identitatea femeii. Este mama lor. Tatăl şi cei doi copii sunt în continuare de negăsit, presupuşi dispăruţi în Dunăre.

Maria, fiica cea mare a părinților care au căzut cu mașina în Dunăre este sfâşiată de durere. 

"Eu, înainte ca ei să păţească ce au păţit, să se întâmple accidentul, 5-6 luni de zile nu i-am văzut. Tot mi-am dorit să mă duc la ei să îi văd în viaţă şi nu am reuşit, din cauza problemelor, copiilor. Am copilaşi mici. De multe ori, nu am timp nici pentru mine", mărturiseşte Maria, cu vocea gâtuită de lacrimi.

"I-am visat azi noapte. Mama mea plângea la uşă la mine şi striga fiecare copilaş în parte. L-am văzut şi pe tata, avea o privire blândă... Au venit la noi! Nu am mai avut astfel de vise. Mă strigau. Recunosc, mi s-a făcut frică!", continuă tânăra.

Despre mama ei, Maria spune că "era ca luna şi soarele de pe cer, era o femeie minunată".

"Nu se gândea deloc la doi, se gândea doar la noi", spune fata plângând. 

Despre vinovaţi, Maria îl arată cu degetul pe şofer, dar nu numai.

"Şi cei care nu şi-au dat interesul ca să repare ce e de reparat", mai spune tânăra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Mesajul sfâşietor al fetei care şi-a pierdut părinţii şi fraţii în tragedia din Dunăre: "I-am visat azi noapte. Mama plângea şi striga fiecare copilaş în parte..." (VIDEO)