Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâşietoare după moartea Israelei. Zeci de oameni o plâng pe femeia pe care au iubit-o şi admirat-o

Israela a murit, trupul ei fiind găsit în baia casei în care locuia.

Mesaje sfâşietoare după moartea Israelei. Zeci de oameni o plâng pe femeia pe care au iubit-o şi admirat-o

Israela a murit, trupul ei fiind găsit în baia casei în care locuia. Curg mesaje sfâşietoare de la prieteni, dar şi de la persoane necunoscute care au apreciat-o. Contul de facebook al Israelei e plin de ganduri pioase.

"O femeie cu 4910 prieteni a murit singură în baia apartamentului său, era o lecţie de viaţă care ne-a servit-o, ultima lecţie de viaţă, odihnă veşnica şi condoleanţe celor care o regretă sincer!", a scris o femeie care remarcase că Israela avea 4901 prieteni pe facebook.

"Pacat! Mare pacat! Erai o femeie extrem de inteligentă! Te-am ascultat mereu cu drag! Drum lin spre stele...Israela! 🙏", e un alt mesaj.

Femeia de afaceri a fost găsită fără viaţă, aseară, în locuința sa, căzută în baie. Prietenii nu mai reuşiseră să ia legătura cu ea de mai multe zile, iar avocata sa a chemat autoritățile pentru a intra în casă, forțând ușa. Israela avea 67 de ani şi suferea de astm. A devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mesaje sfâşietoare după moartea Israelei. Zeci de oameni o plâng pe femeia pe care au iubit-o şi admirat-o