Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâşietoare pentru soţii Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi la Iaşi, în seara de Crăciun. Mama femeii este sfârşită de durere (Video)

Soţii Bogdan şi Anda Maleon s-au spânzurat la câteva ore diferenţă unul de celălalt. Este concluzia procurorilor în cazul tragediei din Iaşi a şocat România.

Soţii Bogdan şi Anda Maleon s-au spânzurat la câteva ore diferenţă unul de celălalt. Este concluzia procurorilor în cazul tragediei din Iaşi a şocat România, în ziua de Crăciun. 

Cei doi vor fi înmormântaţi joi, la Cimitirul Petru şi Pavel.

Procurorii Parchetului Tribunalul Iaşi spun că, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, şi soţia sa, Anda, s-au sinucis la interval de câteva ore. 

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, susţine că prima care a murit a fost Anda, de 38 de ani. Soţul ei, în vârstă de 42 de ani, a găsit-o spânzurată şi a decis să-şi pună şi el capăt zilelor în acelaşi mod.

Cine erau Bogdan şi Anda Maleon

Anda Maleon a absolvit Facultatea de Istorie, Specializarea Istorie-Limba Engleză şi Masterul de Managementul Afacerilor Mici şi Mijlocii din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Timp de cinci ani a activat în domeniul auto şi cel financiar, după care a ales calea antreprenoriatului în mai multe domenii. 

Petru Bogdan Maelon era doctor şi conferenţiar universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, directorul Muzeului Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, director general al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași şi deţinea încă alte zeci de titulaturi cel puţin onorabile. 

Înmormântarea va avea loc joi

Elena Mândru, mama Andei Maleon, a anunţat pe pagina ei de Facebook, că fiica şi generele ei au fost depuşi la capela cimitirului "Sf. Petru şi Pavel", înmârmânatarea urmând să aibă loc joi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dragii mei copii Bogdan și Maleon Anda Elena au plecat spre Dumnezeu mult prea devreme.O rugăciune pentru ei. Dumnezeu să-i ierte!", este mesajul postat pe Facebook de Elena Mândru.

Paginile de Facebook ale Andei Maleon şi mamei acesteia au fost inundate cu mesaje de condoleanţe. Familia, prietenii şi colegii sunt şocaţi de moartea celor doi soţi, ambii fiind apreciaţi şi respectaţi. 

"Drum drept, spre lumina, draga Anda! 

Un om frumos, un suflet luminos. 

De acolo de sus, vei veghea asupra celor dragi si apropiati"

"Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe amandoi! Eu sunt inca in stare de soc, nu pot sa cred ce s-a intamplat, astazi trebuia sa vina la noi... Anda si Bogdan au fost si vor ramane in sufletele noastre ca fiind oameni minunati!"

"Dumnezeu să îi odihnească pe amândoi! Îmi este greu să înțeleg cum un om vesel că Anda a putut face așa ceva"

"... inca nu pot sa cred... am vazut in presa si nu credeam ca e adevarat... am fost colegi mulți ani la Gold&Platin si am apreciat-o întotdeauna, ca om, in primul rând si colegă... întotdeauna dornică sa ajute, apreciată de colectiv... offf... Dumnezeu sa te odihneasca, dragă Anda! Sincere condoleante familiei..."

"Suntem in stare de soc de cand am aflat....Bogdan si Anda erau oameni minunati, foarte apreciati"

" Cumplit!!!... Nu pot sa cred... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, iar pe tine, draga Elena, sa te intareasca, sa poti merge mai departe"

".Nici acum nu-mi vine sa cred ca poate fi adevarat. Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in liniste si pace. O sa ne rugam pentru ei si pentru ca familia sa poata trece peste aceasta cumplita suferinta"

"E trist. E foarte trist și nedrept. Prea repede ne-au părăsit. Condoleanțe și amintire luminoasă de acești tineri minunați".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mesaje sfâşietoare pentru soţii Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi la Iaşi, în seara de Crăciun. Mama femeii este sfârşită de durere (Video)