Video

Mesajul de Crăciun al preşedintelui Klaus Iohannis: "Suntem nevoiţi să ne petrecem Sărbătorile departe de cei pe care îi iubim"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 24.12.2020, 17:05.
Actualizat: 24.12.2020, 17:29

Klaus Iohannis, preşedintele României, a transmis tradiţionalul mesaj de Crăciun. El a precizat că darul pe care îl putem face cu generozitate de Crăciun este să-i protejăm pe cei dragi.

Iohannis: "Să-i protejăm pe cei dragi"

"Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun, drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem Sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care, cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun. Să-i protejăm pe cei dragi. Să fim, aşadar, împreună în spirit, convinşi că solidari vom reveni în curând la o viaţă normală. Dragi români, vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet. Crăciun Fericit!"

Nu se introduc restricţii noi de Crăciun

Klaus Iohannis a anunțat că nu vor fi introduse restricţii noi de Crăciun, dar restricţiile în vigoare rămân, în continuare, valabile.

"Cum va fi de Crăciun, vă pot spune că nu vom introduce restricții noi, însă cele care sunt acum în vigoare rămân în vigoare, vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți în spital. Campania de vaccinare începe duminică pe 27 decembrie", a anunţat preşedintele Iohannis.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.