Antena Meniu Search
x

Mesajul secretarului de stat american John Kerry, pentru români, de Ziua Naţională

Secretarul american a publicat o scrisoare în care îşi manifestă bucuria faţă de colaborarea Statelor Unite cu România şi ne felicită pentru Ziua Naţională.

Mesajul secretarului american John Kerry, pentru români, de Ziua Naţională

Secretarul american a publicat o scrisoare în care îşi manifestă bucuria faţă de colaborarea Statelor Unite cu România şi ne felicită pentru Ziua Naţională.

"În numele președintelui Obama și al poporului american, felicitări sincere către români, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, la 1 decembrie. Guvernul american pune o mare valoare pe parteneriatul strategic cu România, un aliat al NATO de încredere și cu o contribuție majoră la pacea internațională, securitatea, și statul de drept. Țara dumneavoastră, ca şi Statele Unite, va organiza alegeri naționale în acest an. Salut angajamentul dumneavoastră față de valorile democratice și aștept cu nerăbdare la un proces electoral liber și corect la 11 decembrie. Cetățenii din cele două țări sunt legaţi împreună printr-o serie de conexiuni în afaceri, arte, sport și mediul academic. Privind în perspectivă, sunt încrezător că vom continua să fim prieteni și să lucrezăm împreună îndeaproape, pentru a promova prosperitatea reciprocă și o lume mai sigură. În această zi specială, vă trimitem cele mai bune urări pentru succes, fericire și sănătate în anul următor", a scris John Kerry.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mesajul secretarului de stat american John Kerry, pentru români, de Ziua Naţională