Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Mese îmbelşugate şi tradiţii în Munţii Dacilor. Voia bună a înlocuit oboseala

La pensiunile din Muntii Orăştiei, Revelionul a fost doar deschiderea portalului distracţiei. La Costeşti, poarta de intrare către zona cetăţilor dacice, petrecerile s-au reluat în prima zi a anului, chiar dacă oamenii s-au trezit un pic mai greu. Mesele au fost umplute din nou, s-au încins grătarele, iar voia bună a înlocuit oboseala cât ai zice "party".

De Redactia Observator la 02.01.2022, 08:36
Vezi și

Ceata din satul hunedorean Târsa a coborât de pe culmea muntelui, să le arate turiştilor ce înseamnă jocul autentic al căluşarilor. Căluşarii nu au uitat să le ia la joc şi pe fete, aşa cum e obiceiul locului. Iar după un dans bun, merge şi un ospăţ pe cinste. "Servim, uitaţi, toate preparatele de porc! Toate făcute la noi în casă. Brânzeturi, plăcinte, balmoş, de toate", a declarat Mariana Stanciu, proprietar pensiune.

Bucatele de casă, proaspete şi aromate, au fost stropite cu vin sau ţuică fiartă. Mesele pline, bucatele bune cu gust românesc, dar mai cu seamă atmosfera - căci nimeni nu se simte singur sau străin - dau un farmec aparte acestui loc, în fiecare an.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mese îmbelşugate şi tradiţii în Munţii Dacilor. Voia bună a înlocuit oboseala