Antena Meniu Search
x

Metrou nou, probleme vechi. Un muncitor a spart, cu excavatorul, un geam din stația Tudor Vladimirescu | Video

În noua stație de metrou Tudor Vladimirescu nici nu s-a întărit bine vopseaua, că au apărut și primele distrugeri. Un muncitor care opera un buldozer a făcut o manevră greșită în timp ce săpa la rețeaua de termoficare din zonă și a lovit geamul stației de metrou.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2020, 19:51

Vezi și
  • În noua stație au apărut și primele distrugeri
  • Un muncitor care opera un buldozer a făcut o manevră greșită

Evident, acesta s-a spart, iar reacțiile oamenilor, pe bună dreptate, au fost dintre cele mai acide, mai ales că locuitorii din Drumul Taberei așteptau de aproape 10 ani finalizarea noii Magistrale.

"În urma informatiilor aparute in presa cu privire la geamul spart din statia de metrou Tudor Vladimirescu de pe Magistrala 5, accesul A, Metrorex face urmatoarele precizari: din cauza unor manevre nedorite ale muncitorilor care execută lucrările de termoficare in zona respectiva, a fost fisurat un geam și 4 componente de tablă au fost afectate in urma unei manevre nepotrivite a operatorului de pe buldoexcavator. Facem mentiunea ca lucrarile respective nu sunt realizate de Metrorex", de arată într-un comunicat.

Probabil că geamul respectiv va fi schimbat, la un moment dat, nu se știe când.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Metrou nou, probleme vechi. Un muncitor a spart, cu excavatorul, un geam din stația Tudor Vladimirescu | Video