Antena Meniu Search
x

Video "Mi-a patinat maşina şi am intrat pe contrasens". Un şofer a băgat în spital un tânăr chiar de ziua lui. A tras de volan ca să evite un TIR, pe Şoseaua Fundeni

Un tânăr şi-a sărbătorit ziua de naştere în spital, după ce maşina pe care o conducea, a fost lovită frontal de o alta, pe şoseaua Fundeni, din Capitală. Şoferul vinovat a încercat să evite impactul cu maşina din faţa sa, care a frânat brusc, aşa că a tras de volan şi a intrat pe contrasens. Trei maşini au fost avariate, iar trei persoane au ajuns la spital. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 27.01.2024, 08:49

Vezi și

Seara trecută, în jurul orei 20, un TIR parcat pe marginea drumului, nesemnalizat, a creat haos în Capitală. Un şofer în vârstă de 19 ani nu a reuşit să oprească la timp, când cel din faţa sa a frânat brusc la vederea TIR-ului. Primul instinct al băiatului a fost să tragă de volan, însă nu a reuşit să evite impactul cu o altă maşină. 

Şoferul vinovat: Vehiculul din faţa mea a pus frână brusc. Am încercat şi eu să pun frână, mi-a patinat maşina şi am încercat să evit şi am intrat pe contrasens.

Şoferul nevinovat şi-a serbat ieri ziua de naştere

Ajuns pe contrasens - a lovit frontal o altă maşină. În aceasta se aflau un tânăr de 26 de ani, împreună cu iubita sa, cu un an mai mică. Amândoi au ajuns la spital, împreună cu prietenul şoferului care le-a izbit maşina. Şoferul nevinovat şi-a serbat ieri ziua de naştere.

Tatăl victimei: A văzut maşina din faţă prea târziu, a frânat, a tras de volan, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal maşina fiului meu.

Mai bine de două ore, pe Şoseaua Fundeni, s-a circulat cu dificultate. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să afle cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Mi-a patinat maşina şi am intrat pe contrasens". Un şofer a băgat în spital un tânăr chiar de ziua lui. A tras de volan ca să evite un TIR, pe Şoseaua Fundeni