Antena Meniu Search
x

Video Microbuz cu 20 de persoane, accident teribil la ieşirea din Popricani. Şoferul vorbea la telefon în timp ce conducea. Trei persoane au ajuns la spital

Un microbuz cu 20 de persoane a fost implicat într-un teribil accident rutier petrecut la ieşirea din localitatea Popricani, judeţul Iaşi, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 08:18

Vezi și

Incidentul a avut loc pe Drumul Naţional 24C, ieri după-amiază. Şoferul microbuzului ar fi vorbit la telefon în timp ce conducea, iar la un moment dat ar fi ajuns cu vehiculul pe contrasens. De acolo venea un alt autoturism, iar cei doi şoferi n-au mai putut evita impactul.

Cele două persoane care se aflau în maşină, dar şi trei pasageri din microbuz au fost răniţi şi au avut nevoie de ajutorul medicilor. Doi dintre ei au refuzat însă transportul la spital. Din pricina acestui eveniment rutier, traficul a fost dat peste cap mai bine de două ore în zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Microbuz cu 20 de persoane, accident teribil la ieşirea din Popricani. Şoferul vorbea la telefon în timp ce conducea. Trei persoane au ajuns la spital