Antena Meniu Search
x

Video Microbuz din România, implicat într-un accident cu 5 morţi, pe o autostradă din Ungaria. Patru vehicule s-au ciocnit pe M1

Patru vehicule s-au ciocnit, marţi, în Ungaria, pe autostrada M1, în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna, au anunţat poliţiştii din Komárom-Esztergom. Potrivit primelor informaţii, una dintre maşinile implicate era un microbuz din România. Cinci persoane au decedat la faţa locului, iar traficul este restricţionat.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 21:02

Vezi și

Potrivit primelor informaţii, oferite de purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Mihály Sebestyén Varga, un microbuz românesc s-a izbit de un camion, care circula în faţa acestuia. Cei cinci pasageri aflaţi într-unul dintre autovehicule au decedat pe loc, fiind vorba despre două femei şi trei bărbaţi. Un rănit, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost transportat la spital cu un traumatism cranian, dar stabil. 

Trafic restricţionat, după accidentul din Ungaria

Pál Győrfi, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă din Ungaria, a declarat că mai multe echipaje de paramedici şi un elicopter au intervenit la locul accidentului. Traficul se desfăşoară cu dificultate, iar autorităţile locale îi sfătuiesc pe şoferi să folosească rute ocolitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Microbuz din România, implicat într-un accident cu 5 morţi, pe o autostradă din Ungaria. Patru vehicule s-au ciocnit pe M1