Antena Meniu Search
x

Microbuz plin cu pasageri, răsturnat pe o şosea din Alexandria, după ce s-a ciocnit cu o autoutilitară. 13 persoane au ajuns la spital

Un număr de 13 persoane au ajuns la spital, sâmbătă dimineața, în urma unui accident produs între un microbuz și o autoutilitară, pe o șosea din Alexandria, județul Teleorman.

de Redactia Observator

la 05.11.2022, 08:46

Accidentul rutier din municipiul Alexandria s-a produs la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai. În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

Potrivit ISU Teleorman, la sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare.

13 persoane au fost transportate la spital

În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă. 13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate, relatează Mediafax.

Polițiștii au deschis un dosar penal și verifică toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Microbuz plin cu pasageri, răsturnat pe o şosea din Alexandria, după ce s-a ciocnit cu o autoutilitară. 13 persoane au ajuns la spital